Verschillende stijlen in badkamers

Een badkamer wordt steeds meer prominenter in ons leven. Dit komt mede doordat de mens gestelt is op zijn ontspanning. Door allerlei nieuwe technieken zijn de badkamers tegenwoording voorzien van verscheidene luxe mogelijkheden. Deze luxe mogelijkheden zijn puur gebasseerd op de ontspanning van de mens. Gelukkig zijn de tijden dat de badkamers gewoon wit waren voorbij. Tegenwoordig worden wij overspoeld met badkamers uit verschillende soorten en stijlen. Hieronder hebben wij een aantal stijlen voor u opgesomd, zodat u een beeld heeft van onze stijlen.


Klassiek badkamers

Klassieke badkamers zijn chic

De klassieke badkamer is tijdloos. De klassieke elementen die zijn toegepast op de klassieke badkamer zijn van deze tijd. Waardoor u als klant de balans tussen uitstraling en kwaliteit terug ziet in de klassieke badkamer. 

Houdt u van klassiek en u beschouwt uw badkamer als een plek om tot rust te komen, bekijk dan ons badkamers assortiment.

Landelijke badkamers met comfort

Landelijke sferen bereiken de stad. In de hectiek van de grote stad is uw badkamer een oase van rust en comfort. De stijl landelijk leven garandeert natuurlijke en minimalistische sferen. Alles is gericht op ontspanning en comfort.

De laatste jaren speelt de badkamer een steeds grotere rol in ons leven. Tegenwoordig zijn de badkamers voorzien van alle mogelijke luxe waarin je je kunt terugtrekken om heerlijk te relaxen. Warme houttinten gecombineerd met nostalgische tegels vormen een belangrijk onderdeel in de landelijke badkamer. Bij het inrichten van de nieuwe badkamer kunt u in de website al enige inspiratie opdoen.

Moderne badkamers met sfeer en stijl

Bij de moderne badkamer is het van belang dat  alle producten in harmonie worden uitgezocht. Materialen worden verantwoord gecombineerd. De moderne mens wil een technisch hoogstaande badkamer zonder tierelantijnen.

Omdat u iedere dag zorgeloos wilt genieten kiest u voor een badkamer die sfeervol en kwalitatief hoogwaardig is.

Badkamers in alle stijlen en smaken!